Tapijt en vloerbedekking
Afdektapijt en stuklopers
Rode, groene en blauwe lopers
Grastapijt
Vrijdag, 9 Oktober, 2009

Showroom/magazijn

Jutestraat 2

8281 JS Genemuiden

Mobiel: (06) 10 13 56 32email onsshowroom

 

Tapijt en vloerbedekking

Of u nu een goede kwaliteitsvloerbedekking voor uw woonkamer zoekt, of een heerlijke hoogpool voor op uw slaapkamer, bij Vandierentapijt.nl begint uw zoektocht goed. Veel aanbod en een zeer scherpe prijs! Hieronder leest u welke tapijtsoorten we verkopen en wat hun eigenschappen zijn. Klik hier voor een greep uit onze tapijt en vloerbedekkingcollectie.. KKijk hier voor een greep uit onze collectie.

 

  • Wollen tapijt
  • Katoenen tapijt
  • Synthetische vloerbedekking

Wol biedt veel voordelen als vloerbedekking in huis. Het isoleert, heeft goede verende Woleigenschappen en wordt tijdens het gebruik steviger en dichter van structuur. Mensen met gewrichtspijnen en spierpijnen hebben baat bij wol als vloerbedekking. Het dempt de bewegingen van het lopen. Wol is ook slijtvast, vanwege de vermenging met kunststof vezels, zoals nylon. Daarnaast is een wollen tapijt natuurlijk gewoon mooi om te zien en lekker op te lopen. Laat u vandierentapijt.nl adviseren over scherp geprijsde wollen vloerbedekking.

Gaat u voor chique, kies dan voor katoen! Vloerbedekking van katoen heeft een ruigere en natuurlijke uitstraling. Katoen neemt snel vocht op maar droogt ook snel, zodat je na het verwijderen van vlekken niet lang last hebt van een natte plek. Katoenen tapijt is in veel kleuren te verkrijgen en kan in bijna elke ruimte worden gelegd, maar pas op: katoen is gevoelig voor zonlicht. Het verkleurt sneller dan een synthetisch tapijt. Om katoenen tapijt langer mooi te houden, is het aan te raden het tapijt te behandelen met een vuil- en vochtwerende coating. Laat u bij vandierentapijt.nl voorlichten over de juiste keuze en de beste prijs.

 

Synthetische vloerbedekking is een kunststof vloerbedekking en wordt dus niet gemaakt van natuurlijke materialen. Dat maakt de kwaliteit overigens niet minder. Er zijn zeer veel goede en duurdere synthetische tapijten. Materialen die als basis worden gebruikt zijn bijvoorbeeld polyamide (nylon), polypropyleen, polyacryl, of een combinatie hiervan. Nylon wordt vooral gebruikt omdat het goed is bestand tegen slijtage. Daarnaast is het makkelijk te verven. Synthetische vloerbedekking is in ontelbaar veel kleurstellingen, dessins en structuren te koop. Wordt een ruimte dus intensief gebruikt dan is een synthetisch tapijt een goede keus. Zeker bij vandierentapijt.nl, want de prijzen zijn ook nog eens scherp!

 

 

Laminaat en VinylOpeningstijden

Een greep uit onze collectie 'Tapijt en Vloerbedekking'