Tapijt en vloerbedekking
Afdektapijt en stuklopers
Rode, groene en blauwe lopers
Grastapijt
Vrijdag, 9 Oktober, 2009

Showroom/magazijn

Jutestraat 2

8281 JS Genemuiden

Mobiel: (06) 10 13 56 32email onsshowroom

 

VinylvloerenVinyl vloeren

Eenvoudig te reinigen, makkelijk in onderhoud en veelzijdig toe te passen. Dat zijn de grote voordelen van een vinylvloer. Deze zachte, veerkrachtige vloerbedekking heeft alles in zich om jarenlang mee te gaan en niet gauw te vervelen. Een vinylvloer is bijzonder sterk en slijt amper.

Bij vandierentapijt.nl kunt u terecht voor een ruime collectie vinylvloerbedekking. Om een idee te krijgen van ons assortiment, klikt u hier. U ziet een greep uit onze collectie.

Vinyl duikt steeds vaker op in het interieur, maar wordt vooral toegepast in ruimtes waar intensief gelopen wordt of waar het vochtig kan worden. Te denken valt aan de keuken en de badkamer, maar vanwege de duurzaamheid ziet u (professionele) vinylvloeren ook veel in winkels terug. Omdat vinyl verkrijgbaar is in verschillende breedtes ( 200, 300 en 400 cm breed) is het praktisch geschikt voor elke ruimte. Bij vandierentapijt.nl kunt u terecht voor diverse kwaliteiten vinyl. Samen met u zoeken we de juiste kwaliteit bij de juiste toepassing, zodat de vloer jaren meegaat. En dat natuurlijk voor een scherpe prijs!

Eenvoudig onderhoud

Zoals gezegd is het grote voordeel van vinyl het onderhoud. De stofzuiger en soms een natte dweil volstaan eens per week om de vloer makkelijk schoon te houden. Om hem in topconditie te houden, gebruikt u af en toe een speciaal vinyl schoonmaakmiddel.

Laminaat en VinylOpeningstijden

Een greep uit de collectie Vinylvloeren bij vandierentapijt.nl